Bröllop och Event

Utforska en unik och förtrollande miljö mitt i Hagaparken hos Fjärilshuset Haga Ocean. Totalt 6000 kvadrat meter under tak med flera olika möjligheter i en mängd skiftande miljöer.

 Vid bokning av någon av lokalerna får ni exklusiv rätt till hela området.

Våra magnifika lokaler, som sträcker sig över 30 000 kvadratmeter, inkluderar en generös uteservering med plats för upp till 400 personer, med möjlighet att utöka till 1500 sittande gäster med tältlösningar.

Här är en överblick över våra bokningsbara lokaler:

The summer garden outside of Fjärilshuset
trädgårdsbröllop

Trädgårdsrestaurangen

Njut av en ”utomhusmiljö” inomhus med dansgolv och välsorterade barer. Perfekt för mingel med upp till 600 gäster eller sittande evenemang för 430 personer.

Aurora

Utforska vår separata byggnad med avancerad ljud- och
ljusutrustning, perfekt för föredrag, middagar och festligheter med dans. Här får ditt evenemang en touch av elegans och magi.

eventlokal
Tables prepared for a dinner event

Vinterträdgården

Vinterträdgården: Inled kvällen i en atmosfär fylld av grönska och citrusdofter. Efter mingel fortsätter festen i våra andra lokaler för middag och dans.

Hälsoträdgården

Ett avskilt växthus som är idealiskt för utställningar, fotografering, videoinspelningar och auktioner.

bröllop på fjarilshuset
Tropical decorations inside Fjärilshuset

Maten är en viktig del av er upplevelse, och vårt kök är redo att uppfylla era önskemål, oavsett om det är en trerätters middag eller en buffé.

Vi kompletterar era rätter med passande dryckespaket och erbjuder underhållning med liveband och DJ för att skapa den perfekta stämningen för er vistelse hos oss.

Låt oss hjälpa er skapa oförglömliga minnen på Fjärilshuset. 

Våra lokaler erbjuder flexibla tider för din bekvämlighet. Du har möjlighet att vara hos oss fram till kl. 02.00, med en standard stängningstid kl. 01.00.
Vår generösa uteservering är tillgänglig för servering fram till kl. 23.00 och den stänger enligt vår normala tidtabell kl. 01.00.

För mer information och bokning kontakta max@fjarilshuset.se